Welkom - Naturephotography.eu fotografie van en informatie over de natuur.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kennismaken
 


Welkom op de site naturephotography.eu:

Wat vind je op deze site:

Zoals de site-naam al aangeeft ligt de focus van mijn site op natuurfotografie. De foto's zijn onderverdeeld in verschillende categorieën waaronder: dieren (vissen, zoogdieren, vogels, reptielen/amfibieën, weekdieren en insecten), planten (paddenstoelen, mossen en varens, orchideeën, rotsplanten, bomen, enz.), landschappen (bos, zee, heide, weidegebied, moeras enz.), diversen (abstracte foto's, gebouwen, oudheden enz.). Als laatste zijn er nog de categorieën HDR en Zwart/Wit die kunnen worden toegepast op alle bovenstaande onderwerpen, maar vooral voor landschappen mooi ogen. Veel van deze foto's uit voornoemde categorieën spelen zich af op het niveau van de macrofotografie. De meeste foto's zijn genomen in Nederland en dan voornamelijk in de provincie Friesland, onder het kopje buitenland vindt je foto's over dezelfde bovenstaande onderwerpen uit onder andere Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen enz. Bij veel foto's vind je een beschrijving van het onderwerp en soms de techniek achter de foto (tips over hoe de foto tot stand kwam), dus je kunt op mijn site niet alleen de foto's bekijken maar ook meteen
van alles te weten komen over de dieren, planten enz. en soms leren hoe je ze zelf kunt maken. Verder is er nog een pagina met links naar andere interessante sites en staan er een serie wallpapers tot je beschikking die je op je desktop kunt zetten etc. In het blog ga ik diverse onderwerpen en recente foto's behandelen waarop dan ook gereageerd kan worden.

Updates:

De site wordt (regelmatig) geupdate.

Tip:

Je kunt gebruik maken van een programma als webmon http://www.cmcode.co.uk/webmon/
om te zien of mijn website weer geupdate is.Tot slot:

Rest me nog je veel plezier te wensen bij het bekijken van de foto's en oh ja, voor wie iets meer wil weten over de fotograaf en zijn gebruikte apparatuur is er nog de link met mijn naam en de link apparatuur.

Ontwikkeld door:

Deze website is ontwikkeld door Jaap Zuidersma. Voor andere websites van dezelfde maker kijk bij links.


 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu